Din kundkorg är tom

close
chevron_right

Elskoter

E-CRUIZER - Rolig, cool och härlig att köra. Glid enkelt fram i stil och med känsla.


Och använd Naturvårdsverkets elpremie på 25%

Enhetsfrakt på 490,- vart än i landet du bor. Eller hämta kostnadsfritt på vårt lager i Sandviken

Våra E-Cruizer har hög kvalite´ och vi lämnar alltid 1 års garanti på dem. De har en stark elmotor på 1000W eller upp till 2000W beroende på modell och de tar dig fram ljudlöst.
Med en lång räckvidd på ca 25 - 60 km per laddning beroende på modell så kan du pendla till jobbet eller utföra andra ärenden på ett praktiskt och billigt sätt. Med E-Cruizer betalar du inga tullar eller parkeringskostnader.

E-Cruizer har en fartbegränsare till 20 km/h och kan klassas enligt transportstyrelsen som
"Elfordon utan trampor, som är avsedda för personer med fysisk funktionsnedsättning. De har ingen effektbegränsning men en maxhastighet på 20 km i timmen (ex. elrullstol, el-skoter)"
Detta genom att de fungerar bra för detta ändamål och enkel att balansera och enkel att kliva på.

Köp din glidare idag och njut av färden!


OBS!
Vid hastighet över 20 km/h bör maskinen framföras inom inhägnat område beroende hur man tolkar Transportstyrelsens paragrafer. Man uttrycker det med "troligt" vilket lämnar det till öppen tolkning. Så vår rekommendation är att använda E-Cruizer inom inhägnat område vid hastigheter över 20 km/h. Och använd alltid hjälm.

Se nedan text från transportstyrelsens sida:

En cykel kan också vara ett elfordon med trampor; max 250 watt som bara kan förstärka trampningen upp till 25 km i timmen. Här kan du läsa mer om cykel med elassistans.
elfordon utan trampor med maxhastighet 20 km i timmen; (a) max 250 watt eller (b) självbalanserande (ex. Segway).
elfordon utan trampor, som är avsedda för personer med fysisk funktionsnedsättning. De har ingen effektbegränsning men en maxhastighet på 20 km i timmen (ex. elrullstol, el-skoter).
Om en cykel med elassistans avviker från dessa krav kommer fordonet inte längre anses vara cykel, utan kommer troligen anses vara en moped med andra krav och förutsättningar för att få brukas i trafik. Läs mer under Cykel med elassistans eller moped.:

Elscooter: Kan påminna om en elcykel men saknar pedaler. Elfordon utan trampor får köras i max 20 kilometer i timmen.

En "golfbil" är terrängmotorfordon endast när den används på och i anslutning till golfbana, trots att fordonet inte är avsett att brukas i obanad terräng. Detta enligt en föreskrift utgiven av Trafiksäkerhetsverket (TSVFS 1991:33).

Byggd
med
av CraftedBy.se